Tarief talent sourcing

Uurtarief talent sourcing

Wanneer ik als talent sourcer aan de slag ga, werk ik op basis van een uurtarief per vacature vanaf EUR 85,- (excl. BTW). De uiteindelijke hoogte van dit tarief is afhankelijk van het aantal uur per week en de (geschatte) duur van de opdracht. Per vacature hanteer ik een minimum van 8 uur per week met een doorlooptijd van minimaal 8 weken. Om focus te behouden en om echt resultaat te boeken werk ik aan maximaal 5 vacatures tegelijkertijd.

Talent sourcing
85,00/ uur
  • vanaf prijs | excl. BTW

Voor mijn rekening – voor jouw rekening

Wat heb ik nodig? Wat neem ik mee?

Als freelancer neem ik een aantal dingen mee. Bijvoorbeeld:

  • Mijn macbook en telefoon.
  • Een eigen CRM- / ATS- systeem (AVG proof).
  • Diverse sourcing tools.

Wat ik van jou als opdrachtgever nodig heb:

  • Een corporate e-mailadres, bijvoorbeeld jurriaan@jouworganisatie.nl.
  • Een ruimte waarin ik de vacature-intakes en recruitment-updates kan verzorgen, als het ‘ff kan met een groot scherm of een beamer.
  • Een welgemeende glimlach van de receptionst(e) of office manager voor elke sollicitant die het pand betreedt. Remember, it’s a people business ✌️

Optioneel: aanvullende sourcing tools

Als talent sourcer maak ik vooral gebruik van zoektechnieken gericht op informatievergaring uit openbare bronnen. Google is gratis – thank God. 🙏 Daarnaast gebruik ik diverse sourcing tools, betaald en for free. De kosten van betaalde tooling zit bij mijn uurtarief inbegrepen. Als ik denk dat het voor een specifieke zoekopdracht een meerwaarde heeft om aanvullende tools in te zetten en jij mij op mijn blauwe ogen gelooft, zijn de kosten voor jouw rekening. Uiteraard vindt hierover ten alle tijden goed overleg plaats en wordt hiertoe besloten enkel en alleen na uitdrukkelijke toestemming van jou als opdrachtgever.

Neem contact op!

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt over mijn diensten, werkwijze, tarieven of beschikbaarheid. Ik sta je graag te woord.