Over Jurriaan

Mijn naam is Jurriaan Pennartz. Ik ben geboren en opgegroeid in Tilburg en woon samen met Iris in het bourgondische Diessen. Iris is werkzaam als jeugdzorgmedewerker en begeleidt kids op een residentiële woongroep. Samen hebben wij drie dochters: Zarah en haar tweelingzusjes Liza en Zoë. Naast de meiden (voor de goede orde: Iris en de drie madammekes dus) ben ik gek van voetbal, Zuid-Italië en de (echte) Napolitaanse pizza. 🍕 🇮🇹

Recruitment ervaring

Na het doorlopen van het vwo ben ik in Utrecht gaan studeren. Met meerdere wo-masterdiploma’s op zak en mooie jaren als marketeer in de financiële dienstverlening ben ik via omwegen in de wondere wereld van recruitment beland. Eerst als teamlead bij een klein, vooruitstrevend onderwijsuitzendbureau in Utrecht. Daarna als recruitment consultant bij een landelijk actief recruitment bureau in online marketing en creative technologies.

VacatureCheck

Naast mijn werkzaamheden als interim recruiter ben ik initiatiefnemer en mede-eigenaar van de Vacaturecheck. Met de Vacaturecheck dagen wij inhurende organisaties uit om enkel relevante, meetbare en concrete functie-eisen in hun vacatures op te nemen. Hierdoor stellen zij potentiële kandidaten in staat om te verkennen in hoeverre de vacature echt bij hun past. Met de Vacaturecheck dragen wij bij aan een meer transparante en inzichtelijke arbeidsmarkt.

Over Jurriaan

Doelgroep, specialisme en regio

Klanten en opdrachtgevers

Als freelance recruiter geef ik een boost aan recruitment- en inhuurprocessen bij mkb-bedrijven en non-profitorganisaties. Klanten zijn actief in de IT en techniek, zakelijke dienstverlening, maar ook in de gezondheidszorg of het onderwijs.

Branche en vakgebied

Het liefst zet ik mijn tanden in complexe functieprofielen of moeilijk in te vullen vacatures voor hbo- en wo-professionals op junior, medior en senior niveau. Dit kan op interim basis, op basis van werving en selectie of door middel van talent sourcing. Hoe dan ook: I ❤️ lastige vacatures.

Ik werk generiek, wat inhoudt dat ik me niet op een afgebakend vakgebied of een specifieke branche richt – dat zou mijn vak maar saai maken. Ik geloof evenmin in zoiets als een relevant netwerk. Kandidaten these days zijn onder de pannen. De lade met relevante cv’s van beschikbare kandidaten bestaat niet meer. En het blijven schuiven met dezelfde poppetjes heeft niks met recruitment te maken. Toch?

Remote werken

Mijn werkzaamheden voer ik grotendeels remote uit vanaf mijn eigen kantoor in Tilburg. Tijd is kostbaar en besteed ik daarom zo effectief mogelijk. Bij interim opdrachten werk ik hooguit een dagdeel per twee weken vanuit de locatie van de opdrachtgever. Talent sourcing en werving- en selectieopdrachten voer ik volledig remote uit. Daarom reken ik heel Nederland tot mijn werkterrein.

Waarom ik jouw vacatures (wel) invul

Projectmatige aanpak

Per vacature werk ik met een gestandaardiseerd plan van aanpak. Door het gewenste kandidaat-profiel uit te diepen, de doelgroep in kaart te brengen en interne processen te optimaliseren, kom ik snel in gesprek met relevante kandidaten.

Grondige vacature-intake

Bij de vacature-intake gebruik ik een zelf ontwikkelde methode die jou, mij en onze kandidaat tot in detail inzicht biedt in de vacante functie in relatie tot het profiel van de gewenste kandidaat. Efficiënt werven begint met weten wat je zoekt. Daar help ik je bij.

Talent sourcing als vak apart

Omdat talent sourcing tot mijn specialismen behoort – en ik niet alleen LinkedIn, maar het gehele web als kandidaten database beschouw – ben ik in staat om snel en doeltreffend in contact te komen met de betere kandidaten. Zo maken we gauw meters.

Ambassadeur van jouw organisatie

Als ambassadeur van jouw werkgeversmerk ben ik een benaderbaar aanspreekpunt voor potentiële sollicitanten. In plaats van hrm@jouwbedrijf.nl staan mijn naam en 06-nummer onder jouw vacatures. Jouw sollicitant is mijn klant, ook dat is recruitment.

Neem contact op!

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt over mijn diensten, werkwijze, tarieven of beschikbaarheid. Ik sta je graag te woord.