Over Jurriaan

Mijn naam is Jurriaan Pennartz. Ik ben geboren en opgegroeid in Tilburg en woon samen met Iris in het bourgondische Diessen. Iris is werkzaam als jeugdzorgmedewerker en begeleidt kids op een residentiële woongroep. Samen hebben wij drie dochters: Zarah en haar tweelingzusjes Liza en Zoë. Naast de meiden (voor de goede orde: Iris en de drie madammekes dus) ben ik gek van voetbal, Zuid-Italië en de (echte) Napolitaanse pizza. 🍕 🇮🇹

Recruitment ervaring

Na het doorlopen van het vwo ben ik in Utrecht gaan studeren. Met meerdere wo-masterdiploma’s op zak en mooie jaren als marketeer in de financiële dienstverlening ben ik via omwegen in de wondere wereld van recruitment beland. Eerst als teamlead bij een klein, vooruitstrevend onderwijsuitzendbureau in Utrecht. Daarna als recruitment consultant bij een landelijk actief recruitment bureau in online marketing en creative technologies.

De mkb recruiter

Naast mijn werkzaamheden als interim recruitment adviseur ben ik de eigenaar van De mkb recruiter. Met dit recruitment initiatief, speciaal voor het mkb, helpen mijn collega’s en ik kleine en middelgrote bedrijven in de regio Breda – Tilburg – Eindhoven – Den Bosch met het invullen van pittige, vaak specialistische vacatures op mbo+ en hbo-niveau. Met De mkb recruiter zijn wij met name actief in de techniek en maakindustrie.

Over Jurriaan

Sector, beroepsgroep en standplaats

Klanten en opdrachtgevers

Als freelance recruitment adviseur geef ik een boost aan werving- en selectieprocessen bij mkb-bedrijven in Noord-Brabant. De meeste opdrachtgevers zijn actief in de techniek of maakindustrie.

Beroepsgroepen

Het liefst zet ik mijn tanden in complexe recruitmentvraagstukken met een behoefte aan (hoog)specialistisch personeel op mbo+ en hbo-niveau.

Binnen de klantgroepen die ik bedien, werk ik generiek. Dat houdt in dat ik me niet op een specifieke doelgroep richt – dat zou mijn vak maar saai maken. Ik geloof evenmin in zoiets als een relevant netwerk. Kandidaten these days zijn onder de pannen. De lade met relevante cv’s van beschikbare kandidaten bestaat niet meer. En het blijven schuiven met dezelfde poppetjes heeft niks met recruitment te maken. Toch?

Standplaats

Mijn werkzaamheden voer ik grotendeels remote uit vanaf mijn eigen kantoor in Tilburg. Tijd is kostbaar en besteed ik daarom zo effectief mogelijk. Bij interim opdrachten kan ik desgewenst wat vaker vanaf locatie van de opdrachtgever werkzaam zijn.