Tarief interim recruitment

Uurtarief interim recruitment

Als interim (corporate) recruiter werk ik op basis van een uurtarief vanaf EUR 85,00,- (excl. BTW). De uiteindelijke hoogte van dit tarief is afhankelijk van het aantal uur per week en de (geschatte) duur van de opdracht. Per vacature hanteer ik een minimum van 8 uur per week met een doorlooptijd van minimaal 8 weken. Om focus te behouden en om echt resultaat te boeken werk ik aan maximaal 5 vacatures tegelijkertijd.

Interim recruitment
85,00/ uur
  • vanaf prijs | excl. BTW

Voor mijn rekening – voor jouw rekening

Wat heb ik nodig? Wat neem ik mee?

Als freelancer neem ik een aantal dingen mee. Bijvoorbeeld:

  • Mijn macbook en telefoon.
  • Een eigen CRM- / ATS- systeem (AVG proof).
  • Diverse sourcing tools.

Wat ik van jou als opdrachtgever nodig heb:

  • Een corporate e-mailadres, bijvoorbeeld jurriaan@jouworganisatie.nl.
  • Een plug and play werkplek voor de momenten die ik bij jou op locatie werk.
  • Toegang tot relevante informatie, systemen en jouw medewerkers – mijn interne klanten.
  • Een ruimte waarin ik de vacature-intakes en recruitment-updates kan verzorgen, als het ‘ff kan met een groot scherm of een beamer.
  • Een welgemeende glimlach van de receptionst(e) of office manager voor elke sollicitant die het pand betreedt. Remember, it’s a people business ✌️
Optioneel

Als we ervoor kiezen om naast de recruitmentkanalen en -middelen die jouw organisatie reeds gebruikt (extra) in te zetten op bijvoorbeeld job marketing, het (her)schrijven van wervingsteksten met gebruik van arbeidsmarktdata of het multiposten van vacatures op verschillende jobboards en/of social media, maak ik gebruik van betaalde producten of diensten. Deze zijn niet in mijn uurtarief inbegrepen. De kosten voor het gebruik hiervan zijn voor jouw rekening. Uiteraard vindt hierover ten alle tijden goed overleg plaats en wordt hiertoe besloten enkel en alleen na uitdrukkelijke toestemming van jou als opdrachtgever.

Neem contact op!

Voel je vrij om contact met me op te nemen als je vragen hebt over mijn diensten, werkwijze, tarieven of beschikbaarheid. Ik sta je graag te woord.